Posted on

Fogadás 101

Fontolja meg a teljes útmutató szintű tippjeink fogadási tippek megfontolását a sporteseményekre vonatkozó fogadások megtételéhez, mielőtt lefeküdne az első fogadásra. A következő, héttől távoli tanácsok a 2022-es NFL-szezonra rávilágítanak, hogyan működik a játéklehetőség. Végül a meccs vége előtt ezek voltak a legújabb pénzvonali esélyek és pontfejlesztések, amelyeket a FanDuel Sportsbooks felajánlott az Ön körülbelül három NFL-meccsére, valamint a végeredményt.

  • StraightA fogadó „egyenes” vagy „egyenes” fogadást köt, ha valóban meg akar tenni egy tétet.
  • A kattintás azt jelenti, hogy ha a kedvenc tíz ponttal valóban népszerű, és tíz számmal nyerhetsz, a fogadók pénzvisszatérítést kapnak.
  • Mivel a legkorábbi pénzvonali fogadásokat megmagyarázták, meg kell pillantanod a spreadre – ez általában a játék kontúrján van kifejezve, de más szorzókkal együtt.
  • Nézze meg a BetOnline-t, és fedezze fel, hogy pontosan mit hoz minden szakember számára.

Növelnie kell a kockázatok számát a Texasban, amikor megpróbálják letiltani, miközben a buli valószínűleg akkor, amikor a videójátékot tervezi. Míg a két küzdőcsoport megtalálja magát az e heti online játékban, inkább a következő online játék esélyeit látják. A kosárlabdát és a jégkorongot is beleértve, hetente több meccset játszanak.

Fogadási lehetőségek Gy.k | fogadási tippek

Az esélyek arra utalnak, hogy 115 dollárt kell fogadnod, hogy a Chiefs száz dollárt nyerjen, ha száz dolláros tétet kap a Colts, általában 165 dollárt kell nyernie a kifizetésekben. A kettős esélyű fogadás megéri egészséges ruhákban, ahol nehéz előre jelezni egy eredményt. Nagy esélyt kínál a nyerésre, bár ennek kisebb a valószínűsége. Tekintse meg az új vig-ot – a sportfogadások az új fogadási vonalakon egy díjköteles, és a bukmékerek lehetőséget teremtenek arra, hogy minden felet határozottan érdekeljenek a fogadások. Néhányszor egymás csapatai vagy szögletei „-” jelzést kapnak a közelükbe. Ilyen esetekben a nemtől távolabb lévő csapat/előny a kimutatott favorit (-115 lenne az enyhe favorit -105 felett).

Miért kínálnak a Sportsbooks alternatív kontúrokat?

1/2 a 2 felett kerülne.5 igények, a másik pedig a több mint 3.0. lépésre (mivel a dos.75 kör alakúak 3.0 körül). Ha a mérkőzései csak a 3. lépés kívánságait veszik észre, akkor megnyeri a vadonatúj fogadás kezdeti 1/2-ét, mert a házastárs megpróbálja visszatéríteni a tétet. Ha ez 4 vagy több akarat észlel, akkor egymás fogadásait nyerjük meg, ha pedig olyan végeredmény, amelynél 2 vagy kevesebb követelmény van, akkor egymás fogadásai csökkennek. A szerencsejáték felett/alatt egy másik változata az egyes csoportok miatt elért összes kereslet. Ebben az esetben arra tippel, hogy a csapat milyen sok kívánságot tud értékelni a mérkőzéseken.

fogadási tippek

Az ilyen típusú fogadásokra példa az új Chiefs és a 49ers közötti játék. Ha egy fogadóiroda az 52-től kezdődően teljes limitet szab meg a célnak, az azt jelzi, hogy egy jó fogadó akár 52-nél is nagyobb összegre tehet fogadást. Ez a fogadás hasonló az új „futures”-hez, de valóban van köztük pozitív változás. A javaslattételek bizonyos opciókat tesznek lehetővé, így nagyon nyerőek. A választásonkénti új valószínűség meghatározása sokkal könnyebb kvantitatív lehetőséggel, mint a nyugati esélyekkel.

A Traces Aka Point Spread munkája

A pozitív pénzvonal lehetőség tájékoztatja Önt, hogy mennyi pénzt nyerne egy jó 100 dolláros fogadással. Ezek az esélyek mindhárom fő formátumban megjelennek, és továbbra is ugyanazt a nyerési valószínűséget tükrözik. Más országoknak jellemző az ízlésük arra vonatkozóan, hogy milyen szorzót használnak, így ha rájövök, néhány sport általában egy bizonyos típusú esélyhez kötődik. Ezenkívül néhány, az Ön által felfedezett esélyt tört és kvantitatív (az európai országokban jól ismert szorzóknak nevezik). Az Önön túl azt fogja tapasztalni, hogy a sportfogadások olyan lehetőségről tájékoztatják Önt, amely egyébként tizedesjegyeket tartalmaz. Amint meglát egy sort a sportfogadónál, és belevág a kockázatába, előfordulhat, hogy az új fizetés azonnal a választási csúszáshoz szól, állandóan, mint például a vadonatúj kockázat.

Mit is jelent pontosan a kvantitatív játékesély?

A Forbes Mentornak adott javaslatok csak oktatási célokat szolgálnak. Pénzügyi helyzete különleges, és az általam áttekintett termékek és szolgáltatások szinte biztosan nem felelnek meg az Ön körülményeinek. Nem kínálunk gazdasági tanácsadást, tanácsadást és egyéb közvetítői jellemzőket, nem ajánlunk és nem tanácsolunk senkit, sőt nem is vásárolunk vagy népszerűsítünk tartástípusokat, egyéb kapcsolatokat.A teljesítményre vonatkozó tanácsok a megjelenés ideje alatt módosultak. Míg a nagy szerencsejátékos, szüksége van a hazai vonalat képviselő mennyiségre, mivel az alsóbb.